Byggnadsställning i Kiruna

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kiruna - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kiruna. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kiruna när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 10 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kiruna som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kiruna. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kiruna som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kiruna

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kiruna.

Bergnäsets Ställningsmontage I Luleå AB
Lastv. 22
981 38 KIRUNA


Tomas Sandgren Maskin AB
Genv. 3
981 38 KIRUNA


Richard Pekkari Maskin AB
Krokv. 6
981 38 KIRUNA


Karppinen Entreprenad I Kiruna AB
Hermesv. 33
981 44 Kiruna


Olle Bergqvists Gräv & Schakt
Skogsv. 23
981 42 Kiruna


East Bound Tradehouse AB
Tågmästareg. 7
981 34 KIRUNA


Kauppi Entreprenad AB
Maskinvägen 17
981 38 KIRUNA


Strandes Serviceteknik I Malmfälten, AB
Bryggareg. 18
981 34 KIRUNA


Cramo
Maskinv. 14
981 38 KIRUNA


Movland AB
Puoltsa 1062
981 99 Kiruna

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kiruna

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kiruna kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kiruna istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kiruna erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kiruna från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kiruna om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kiruna.

I Kiruna fann vi sammanlagt 10 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kiruna. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.