Byggnadsställning i Kalix

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kalix - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kalix. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kalix när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 7 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kalix som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kalix. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kalix som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kalix

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kalix.

JBS Ställningar & Industriplåt AB
Bultenv. 5
952 61 Kalix


Hyrmaskiner, Per-Erik Häggström
Villav. 1
952 61 Kalix


Gammelgårdens Mek Och Marktjänst
Gammelgården 115
952 92 Kalix


Bröd Nilssons Traktortjänst HB
Nyborgsv. 369
952 91 KALIX


Kalix Last HB
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX


Kalix Hembygdsförening
Parkbältesg. 23
952 35 KALIX


L.E Bygg- Rep & Uthyrning ABAnnons:

Hyra byggnadsställning i Kalix

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kalix kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kalix istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kalix erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kalix från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kalix.

I Kalix fann vi sammanlagt 7 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kalix. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons: