Byggnadsställning i Jokkmokk

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Jokkmokk - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Jokkmokk. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Jokkmokk när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 4 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Jokkmokk som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Jokkmokk. Nedan ser du vår lista över alla företag i Jokkmokk som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Jokkmokk

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Jokkmokk.

Hedins Hjulgrävmaskiner AB
V. Torgg. 12
962 31 Jokkmokk


Falk, Krister
Klockarv. 26 G
962 32 JOKKMOKK


Johan Rydström AB
Älvsborgsv. 20
962 33 Jokkmokk


Nilsons Mining, AB
Västerg. 32
962 33 Jokkmokk

Annons:

Hyra byggnadsställning i Jokkmokk

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Jokkmokk kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Jokkmokk istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Jokkmokk erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Jokkmokk från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Jokkmokk om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Jokkmokk.

I Jokkmokk fann vi sammanlagt 4 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Jokkmokk. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.