Byggnadsställning i Harads

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Harads - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Harads. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Harads när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Harads som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Harads. Nedan ser du vår lista över alla företag i Harads som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Harads

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Harads.

Maskinkraft Harads HB
Västbo 17
960 24 Harads

Annons:

Hyra byggnadsställning i Harads

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Harads kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Harads istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Harads erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Harads från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Harads

I Harads finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Harads om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Harads.

I Harads fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Harads. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.