Byggnadsställning i Glommersträsk

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Glommersträsk - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Glommersträsk. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Glommersträsk när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Glommersträsk som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Glommersträsk. Nedan ser du vår lista över alla företag i Glommersträsk som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Glommersträsk

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Glommersträsk.

Nito Last AB
Moräng 309
930 81 Glommersträsk

Annons:

Hyra byggnadsställning i Glommersträsk

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Glommersträsk kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Glommersträsk istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Glommersträsk erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Glommersträsk från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Glommersträsk

I Glommersträsk finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Glommersträsk om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Glommersträsk.

I Glommersträsk fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Glommersträsk. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.