Byggnadsställning i Boden

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Boden - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Boden. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Boden när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 11 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Boden som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Boden. Nedan ser du vår lista över alla företag i Boden som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Boden

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Boden.

L T:s Maskinuthyrning AB
Gjutv. 4 B
961 38 BODEN


Michael Adolfssons Gräv AB
Verkstadsv. 23
961 68 Boden


Nordisk Markteknik AB
Flarken 8
961 91 Boden


Cramo
Slipv. 2
961 38 BODEN


Jmx Norr AB
Svartbyv. 5
961 37 Boden


A&T Miljö KB
0921 - 138 00Enberg Entreprenad AB
Florag. 36
961 74 BODEN


Ågärdans Traktorgräv
Klubbv. 2
961 96 BODEN


Alw Maskin AB
Unbyn 291
961 93 Boden


E. N Teknik & Maskin AB
Slipv. 2
961 38 BODEN


Boman, Tomas
Svartbyv. 24
961 37 Boden

Annons:

Hyra byggnadsställning i Boden

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Boden kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Boden istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Boden erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Boden från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Boden

I Boden finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Boden om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Boden.

I Boden fann vi sammanlagt 11 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Boden. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons: