Byggnadsställning i Vena

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Vena - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Vena. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Vena när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Vena som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Vena. Nedan ser du vår lista över alla företag i Vena som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Vena

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Vena.

Bjerkert & Bjerkert Förvaltning AB
Bjärkhults Kvarn
577 93 VENA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Vena

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Vena kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Vena istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Vena erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Vena från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Vena

I Vena finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Vena om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Vena.

I Vena fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Vena. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons: