Byggnadsställning i Köpingsvik

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Köpingsvik - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Köpingsvik. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Köpingsvik när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Köpingsvik som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Köpingsvik. Nedan ser du vår lista över alla företag i Köpingsvik som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Köpingsvik

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Köpingsvik.

Ölands Grävtjänst
Åsg. 13
387 95 KÖPINGSVIK


Långöre Schakt
Långöre S. Byg. 13
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Hyra byggnadsställning i Köpingsvik

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Köpingsvik kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Köpingsvik istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Köpingsvik erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Köpingsvik från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Köpingsvik

I Köpingsvik finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Köpingsvik.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Köpingsvik om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Köpingsvik.

I Köpingsvik fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Köpingsvik. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.