Byggnadsställning i Borgholm

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Borgholm - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Borgholm. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Borgholm när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 3 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Borgholm som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Borgholm. Nedan ser du vår lista över alla företag i Borgholm som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Borgholm

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Borgholm.

Byggnadsfirman Esa Tukia, AB
Tryggestad 17
387 94 BORGHOLM


Last o Schakt, Thordsson o Co
Storg. 52
387 34 BORGHOLM


L E Anläggning AB
Ängsg. 4
387 35 Borgholm

Annons:

Hyra byggnadsställning i Borgholm

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Borgholm kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Borgholm istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Borgholm erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Borgholm från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Borgholm.

I Borgholm fann vi sammanlagt 3 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Borgholm. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons: