Byggnadsställning i Bor

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Bor - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Bor. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Bor när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Bor som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Bor. Nedan ser du vår lista över alla företag i Bor som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Bor

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Bor.

Södergårds Maskin AB
SÖDERGÅRD
330 15 BOR

Annons:

Hyra byggnadsställning i Bor

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Bor kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Bor istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Bor erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Bor från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Bor

I Bor finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Bor om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Bor.

I Bor fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Bor. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jönköping.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.