Byggnadsställning i Oviken

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Oviken - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Oviken. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Oviken när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Oviken som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Oviken. Nedan ser du vår lista över alla företag i Oviken som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Oviken

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Oviken.

Arealinvest AB
Gräftåv. 5 A
830 24 OVIKEN

Annons:

Hyra byggnadsställning i Oviken

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Oviken kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Oviken istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Oviken erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Oviken från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Oviken

I Oviken finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Oviken om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Oviken.

I Oviken fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Oviken. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.