Byggnadsställning i Nälden

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Nälden - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Nälden. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Nälden när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Nälden som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Nälden. Nedan ser du vår lista över alla företag i Nälden som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Nälden

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Nälden.

OppNe
Chaufförsv. 4
835 40 Nälden


Norrlands Industrilokaler AB
Ytterån 564
835 95 Nälden

Annons:

Hyra byggnadsställning i Nälden

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Nälden kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Nälden istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Nälden erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Nälden från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Nälden

I Nälden finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Nälden.

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Nälden om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Nälden.

I Nälden fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Nälden. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.