Byggnadsställning i Säter

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Säter - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Säter. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Säter när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 3 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Säter som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Säter. Nedan ser du vår lista över alla företag i Säter som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Säter

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Säter.

Divites, AB
Kungsv. 22
783 35 SÄTER


Säters Dumper AB
Uggelbo 2
783 35 SÄTER


Micbet Fastighets AB
Bergslagsg. 31
783 34 Säter

Annons:

Hyra byggnadsställning i Säter

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Säter kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Säter istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Säter erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Säter från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Säter

I Säter finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här hittar du mer läsvärt om Säter om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Säter.

I Säter fann vi sammanlagt 3 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Säter. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Dalarna.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.