Byggnadsställning i Sälen

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Sälen - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Sälen. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Sälen när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Sälen som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Sälen. Nedan ser du vår lista över alla företag i Sälen som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Sälen

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Sälen.

Cramo
V. Långstrand 171
780 67 SÄLEN

Annons:

Hyra byggnadsställning i Sälen

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Sälen kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Sälen istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Sälen erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Sälen från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Sälen

I Sälen finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Sälen om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Sälen.

I Sälen fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Sälen. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Dalarna.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.