Byggnadsställning i Bjursås

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Bjursås - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Bjursås. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Bjursås när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Bjursås som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Bjursås. Nedan ser du vår lista över alla företag i Bjursås som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Bjursås

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Bjursås.

Bjursås Vildmarkscenter
Andersbo 40
790 21 Bjursås

Annons:

Hyra byggnadsställning i Bjursås

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Bjursås kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Bjursås istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Bjursås erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Bjursås från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Bjursås om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Bjursås.

I Bjursås fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Bjursås. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Dalarna.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.